Зам.-шефът на НС и председателката на ПГ на ГЕРБ се

...
Зам.-шефът на НС и председателката на ПГ на ГЕРБ се
Коментари Харесай

Вигенин и Атанасова си мерят решетките във фейсбук

Зам.-шефът на Народно събрание и председателката на ПГ на ГЕРБ се сджафкаха съществено във фейсбук в опит да премерят кой е слагал по-дебели решетки за защита на Народното събрание и по-високи тараби в опит да се спре националното неодобрение през годините. Поводът Кристиан Вигенин и Десислава Атанасова да влязат в късния спор в обществената мрежа стана слагането на железни платна върху вратите на парадния вход на законодателния орган през днешния ден.



Първа за приумицата заяви ексшефката на институцията Цвета Караянчева, откровено възмутена от гледката на решетки върху паметника на културата, какъвто е постройката на Народно събрание. Оказа се, че Вигенин, въпреки част от управлението, не е знаел за взетото решение за металните заграждения.



Той обаче побърза да го отбрани, като подсети по какъв начин прозорците на приземния етаж в някогашния Партиен дом, където по проект трябваше да заседават депутатите в новата пленарна зала, също са предпазени с решетки. Вигенин твърди, че точно Караянчева е барикадирала депутатите от ГЕРБ през 2020 година зад тях.

Атанасова не му остана длъжна и подсети фактология - че не тогавашната шефка на Народно събрание е взела това решение, а председателският съвет по времето, когато предшественикът на Караянчева - Михаил Миков, бе народен представител номер 1.

" И двамата знаем, че другата зала е по - комфортна за работата на народните представители. Отдавна се познаваме и съм уверена, че естетическите ти разбирания за " смяна " в интериора в монумент на културата, каквото е постройката на Народно събрание са надалеч от този срам., и единствено " съдружното ти образование " не разрешава да го напишеш.

Жалко.., въпреки всичко си заместител - ръководител на Народно събрание, а не просто на постройка с решетки... ", ядоса се епистоларно първата герберка на Народното събрание.

Намеси се и пиарът на ГЕРБ Никола Николов, който подсети на Вигенин, че по времето на митингите против кабинета на Пламен Орешарски (БСП-ДПС - б.р.), социалистите също са се криели зад железни ограждения. " Нямате позор ", засегнат е медийният консултант на Бойко Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР