Зам.-шефът на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията

...
Зам.-шефът на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ не бламира Борисов, в постоянен контакт сме

Зам.-шефът на ГЕРБ и началник на парламентарната група на партията Цветан Цветанов отхвърли изказванията, че депутатите са бламирали премиера Бойко Борисов с отхвърли да гласоподават оставката на Делян Добрев.
" Аз съм претрупан с отговорноста да бъда ръководител на парламентарната група. В непрекъснат контакт съм с премиера Борисов. Вчера говорхме няколко пъти ", сподели Цветанов.
Той обяснил на Борисов, че за пръв път вижда в ГЕРБ такова отвращение от " една неправда, която Българска социалистическа партия желаят да осъществят ".
" Няма нищо, което да е необичайно и извънредно. Вчера имахме тежко съвещание. Колегите показаха безусловната си поддръжка за Делян Добрев. Всички тези изказвания в огромната си част са единствено пасквили. Нищо правилно няма в това. Не желая да ви кажа какъв брой са смс-ите и позвъняванията, които съм получил в поддръжка на Делян Добрев от разнообразни парламентарни групи. Нека всеки един политик, който си подаде оставката, да получава същата социална поддръжка ", сподели Цветанов.
Той отхвърли да разяснява изказването на Добрев, че ще продължи да убеждава сътрудниците си да поддържат оставката му.
" Не считам, че би трябвало повече да разяснява тази тематика ", завви Цветанов.
Той заявява, че парламентарната група се нуждае от непоклатимост.
" Аз няма да стана изменник. Днес трябваше да предадем Делян Добрев. Вие сте публицисти и знаете какъв брой е мощно, когато получаваш поддръжка, когато всички приказват лъжи за теб ", сподели Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР