Зам.-шефът на ГДБОП Любомир Николов е новият директор на СДВР. Това

...
Зам.-шефът на ГДБОП Любомир Николов е новият директор на СДВР. Това
Коментари Харесай

Любомир Николов е новият шеф на СДВР

Зам.-шефът на ГДБОП Любомир Николов е новият шеф на Столична дирекция на вътрешните работи. Това потвърдиха за  " Фокус "  от Столичната полиция. 

Той е бил показан на сътрудниците си през днешния ден. Николов е работил във столичната полиция до 2016 година, преди да отиде при антимафиотите. Постът се оваканти откакто Калоян Милтенов напусна освен столичната полиция, само че и Министерство на вътрешните работи по персонални аргументи.

Той стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2002 година като сержант в Столична дирекция на вътрешните работи. След 2003 година е заемал поредно длъжностите шпионин в бранш " Икономическа полиция " Столичната дирекция и в бранш " Фалшификации " в ГДБОП от 2011 до 2013 година После за двегодишен период  е преназначен на изпълнителска служба в отдел " Икономическа полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

От 2016 година поредно е заемал длъжностите шпионин, шеф бранш, шеф отдел в ГДБОП и от юни м.г. стана заместник-директор на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ". 

През февруари тази година бе пратен като шеф на полицията в Хасково. Остава там 2 месеца и се връща в ГДБОП.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР