Зам.-председателят на Възраждане и зам.-председател на 47-то Народно събрание Цончо

...
Зам.-председателят на Възраждане и зам.-председател на 47-то Народно събрание Цончо
Коментари Харесай

Ни в клин, ни в ръкав! Костадинов и Ц. Ганев викат Херо Мустафа на отчет в парламента

Зам.-председателят на " Възраждане " и зам.-председател на 47-то Народно заседание Цончо Ганев недоумява за какво външният министър не е извикал американския дипломат поради думите на американски сенатори, които си разрешат да заплашват България със наказания. Ганев се надява държавното управление да не се огъне и да не направи неща, които да накърнят националните ползи на страната.

Ако държавното управление не се осмели да извика американския дипломат в България, тогава депутатите от " Възраждане " щели да го извикат от трибуната на Народното събрание.

Базите на Съединени американски щати да бъдат по този начин положителни да се изнесат от територията на България. Правителството да наложи реципрочни наказания към Съединени американски щати, настоя още той и добави, че държавното управление би трябвало да реагира с чест и достолепие по тематиката.

Цончо Ганев коменитра и визитата на премиера Кирил Петков в Скопие. Ганев се надява Петков " да не продава паметта и достолепието на българските предшественици " по време на визитата си в Република Северна Македония.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР