Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов пусна снимка със

...
Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов пусна снимка със
Коментари Харесай

Маскиран общински шеф си прави селфита в тоалетната на Столичния общински съвет

Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов пусна фотография със знамето на Украйна на фасадата на общината в обществената мрежа през днешния ден и разгласи, че " ще го смъква, когато желая аз ". Той се е промъкнал маскиран в кабинета на кмета Йорданка Фандъкова тази заран, и по този начин е стигнал до балкона, където са знамената на България, Европейския съюз, Столичната община и на Украйна.

То бе сложено с решение на СОС от 7 април със период " до привършване на войната ". Месец по-късно деятели на " Възраждане " паркираха камион с вишка пред общината и необезпокоявано от полицейската защита на постройката, смъкнаха знамето, съобщи Дневник.

Иванов, който е общински консултант от " Атака ", преди седмица разгласи, че става партиен член на " Възраждане ", в случай че го одобряват, само че остава в групата на " Патриоти за София ", където е дружно с четирима от Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, че през 2015 година Костадин Костадинов пък беше претендент за кмет от Атака във Варна и взе към 5 %. 

Ако я напусне, ще се раздели и с поста на зам.-председател на СОС, както постановява правилника за активността на съвета. Иванов е и ръководител на Постоянната комисия по публичен ред и сигурност. От няколко дни той обикалял самичък из постройката, влизал на всички места, включвал компютри, споделиха от администрацията. Според някои чиновници той свалил знамето, което бързо е било сменено, съгласно други - единствено се е заканвал. " Дневник " потърси Иванов за пояснение, само че телефонът му беше изключен.



© Фейсбук/Борислав Иванов

Иванов си прави селфи на балкона на Фандъкова със знамето на Украйна.

" Демократична България " прикани за оставката му поради хулиганските прояви и отстраняването му от всички заемани постове в общинския съвет. Ще бъде изпратен и сигнал до Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за осъществените от Иванов противообществени прояви. " Ето с такива ръководят София ГЕРБ и Фандъкова ", разяснява самостоятелният общински консултант Борис Бонев.

Групата " Патриоти за София " всекидневно гласоподава дружно с ГЕРБ и по този начин обезпечават болшинство в СОС, което ръководи София от 2019 година " Призоваваме групата на ГЕРБ да премисли дали софиянци са им дали доверие да ръководят столицата в коалиция с политици, които нямат обикновено почитание към правовия ред ", се показва в позицията на " Демократична България ".



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР