Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов, който преди два

...
Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов, който преди два
Коментари Харесай

Подалият оставка Борислав Иванов: Ще дам знамето на Украйна на депутатите, за да го сложат на тяхната сграда

Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов, който преди два дни се опита да смъкна украинското знаме от постройката, е подал оставката си през днешния ден. Затова призна самият той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Подадох си оставката, само че помолих тя да бъде гласувана на идната сесия, тъй че ще дам опция на сътрудниците да обяснят по какъв ред ми са желали оставката. Не съм нито срещу Украйна, нито за Русия. Просто на самото знаме не му е мястото там. Ще направя предложение още другата сряда, когато се заклеват депутатите, да окачат знамето на Украйна на тяхната постройка. Даже ще им го дам да го качат там, с цел да не е на " Московска " 33, в случай че решат, че е по-правилно. Призовавам ръководителя на СОС господин Георгиев да не се закачаме по малките екрани, а да работим крепко още от понеделник. Каквото и да следва то да пристигна ", сподели Иванов.

Той е в Столична община от квотата на " Атака ", само че е изискал да се причисли към " Възраждане ". " Нашата " женитба " с господин Костадинов стана известна на цяла България. Няма да продължа тази сага, тъй като желая да покажа, че не съм смешник, както ме показаха вашите сътрудници. Аз желаех да се причисля към " Възраждане ", само че не съм подавал документи към господин Костадинов. Ще си разреша да се обърна към него директно, тъй като той се разграничи от моите дейности през днешния ден, а през вчерашния ден ме поддържа и пристигна на митинга. Аз смъкнах знамето на идващия ден. Питам в този момент той " за " ли е свалянето или е " срещу ", съобщи още Иванов пред Българска национална телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР