Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов е хулиганствал в

...
Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов е хулиганствал в
Коментари Харесай

Зам.-председател на СОС нахлу маскиран в общината

Зам.-председателят на Столичния общински съвет Борислав Иванов е хулиганствал в постройката на общината, влезнал е маскиран, минал е през кабинета на кмета Йорданка Фандъкова и е заплашил, че ще смъкна украинското знаме от фасадата, когато си изиска. Facebook профилът му изобилства от странни фотоси и изявления, като на едната той е с маска в тоалетната на общината. На друга се е снимал от балкона до украинското знаме и е написал: " Ще го смъква, когато желая Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, апелирам идвайте в точния момент на работа! ". На друга фотография Иванов се е увил с украинското знаме и твърди, че го е свалил. Малко преди митинга на " Спаси София " предходния ден съветникът още веднъж е направил опит да отстрани непознатия байрак. От администрацията на Столична община описват, че от няколко дни Борислав Иванов обикалял самичък из постройката, влизал на всички места и включвал компютри.
ДУМА напомня, че Борислав Иванов е член на Комисията по публичен ред и сигурност от групата на " Патриоти за София " от " Атака ". Наскоро обаче той разгласи, че напуща партията и ще премине към " Възраждане ". 
Общински съветници към този момент желаеха оставката му поради хулиганско държание. По-късно Борислав Иванов разгласи, че ще напусне зам.-председателското място на СОС, както и мястото си на ръководител на Комисията по публичен ред и сигурност.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР