Зам.-председателят на ПП Цончо Ганев, който е и зам.-председател

...
Зам.-председателят на ПП  Цончо Ганев, който е и зам.-председател
Коментари Харесай

Цончо Ганев коментира номинацията на проф. Габровски за премиер

Зам.-председателят на Политическа партия " " Цончо Ганев, който е и зам.-председател на Народното събрание, разяснява в Бургас връчването първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление и избора на за претендента за министър председател в лицето. Цончо Ганев е безапелационен, че " " няма да поддържа сходно държавно управление.

" Ние не желаеме политиката да се води от това какви постове кой на какво дава, с цел да направи коалиция. Ние желаеме водещи политики, за които ясно и тъкмо сме заявили. Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление, което работи и ще работи интензивно за въвеждането на еврото. Напротив, ние желаеме това държавно управление, което ще ръководи България идващия миг, на първото съвещание да анулира въвеждане на еврото. Следващото е прекъсването на доставките на оръжие и вкарването на България във боен спор. Трето, главно, е проектът за възобновяване и резистентност ", сподели Ганев.

По думите на зам.-председателят на „ " държавното управление има цялостното право във всеки един миг да предоговори изискванията за закриване на българските ТЕЦ-ве.

" Това, което се приготвя като държавно управление, счита всичките тези политики за напълно естествени, с цел да ги прокарва и да ги отстоява. Затова ние от „ " няма метод, по който да подкрепим това държавно управление ", съобщи Ганев.

Според него няма значение кои персони ще сформират държавно управление, в случай че ще прокарват политики, които по думите на Ганев ще ни загробят като страна и изобщо като бъдеще.

" Какво значение има дали ще е господин Габровски, дали ще е Бойко Борисов или който и да е било различен от, в случай че ще се отстояват евроатлантически полезности и цели, които са непознати на България и на нашите ползи, без значение кои са личностите. Важни са политиките, които ще се пазят ", сподели още зам.-председателят на Народното събрание, написа Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР