Зам. - председателят на ПП ГЕРБ и председател на ПГ

...
Зам. - председателят на ПП ГЕРБ и председател на ПГ
Коментари Харесай

Цветан Цветанов напомни на депутатите кой е най-големият политически дивидент и какво се очаква от тях

Зам. - ръководителят на Политическа партия ГЕРБ и ръководител на ПГ на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила прочете декларация от името на групата при започване на новия политически сезон на 44- тото Народно заседание.

„ Започваме една доста значима сесия, която ще бъде извънредно основна по отношение на идното европредседателство на страната ни “, съобщи той и добави: „ Направеното в името на хората е най – огромният политически дял “.

„ Добри вести бележат началото на новия сезон – ускоряване на стопански напредък, броят на заетите приближава равнищата присъщи за цялостната претовареност за България “, заяви Цветанов.

„ Управленската стратегия на държавното управление е написана в действителен дух и в нея няма празни обещания. Освен всичко програмата изяснява и категоричността ни да управляваме в цялостен 4 – годишен мандат. Присъединяването на България към Шенген и Еврозоната остават наши цели. Ще се стремим да играем значима роля в връзките сред страните в нашия район “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и изброи останалите цели на кабинета „ Борисов 3 “.

„ За да получим доверието на европейските структури е нужно да покажем, че си имаме вяра между тях “, подсети Цветанов и добави: „ Българският гласоподавател няма да елементарни нито на ръководещи, нито на съпротива “. Той прикани опозицията да проумее, че печеленето на благосклонности не минава през подправени вести. „ Доверие се печели с почтено съревнование “, разясни политикът и даде обещание: „ ПГ на ГЕРБ ще работи в разговор с сътрудници и съперници. ПГ на ГЕРБ стартира политическия сезон с ясни законодателни оферти. Длъжни сме до края на годината да приемем новия антикорупционен закон. Това ще бъде ясно обръщение към обществото “.

„ Да не забравяме „ Съединението прави силата “. Спорен и потребен парламентарен сезон “, съобщи в края на декларацията на Политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР