Зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела Лечева подари

...
Зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Весела Лечева подари
Коментари Харесай

Весела Лечева дари спортен екип на стрелковия клуб „Снайпер – 92“ в Силистра

Зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Весела Лечева подари състезателен екип на Ванина Илиева, на 15 години, която членува в стрелковия клуб „ Снайпер – 92 “ в Силистра.

Това оповестиха от пресцентъра на партията.

По време на срещата с участниците от клуба тя напомни, че нейната кариера като състезател, е почнала точно от този град. Лечева се срещна и с треньорите на клуба. Те споделиха пред нея, че имат съществени усложнения при набирането на спортните оръжия, другояче искащи има да упражняват.

„ За страдание, за последните 30 години, нищо не се е променло в спортните клубове, изключително тези- за спортна пукотевица. Програмите, които касаят финансирането им не са променяни от 10 години. Спортът дава доста за всеки човек. Затова желая този път, който съм имала, да го имате и вие, с цел да имате късмет в спорта “, сподели Лечева.

Тя добави, че преди дни е защитавала Закона за спорта в Народно събрание и е споделила, че спортът няма потребност от рестрикци, а от сърце и от пари.

„ Този спорт е в действителност безценен, само че си заслужава, тъй като и децата получават друга просвета. Те гледат по различен метод на оръжието и стрелбата- като опция за изява, не да стрелят по улиците, а на спортните площадки “, сподели националният представител.

На дребните стрелци Лечева пожела да бъдат и ученолюбиви. Те попитаха- по какъв начин е съумяла да стигне тези висоти в спорта, а тя отговори, че като състезател, си е поставяла постоянно високи цели.

„ Още в края на спортната ми година набелязвахме за идната година задачите, които би трябвало да реализира и надпреварите, които да печеля. За всеки ден имах написана подготовка “, сподели Весела Лечева, като добави, че когато човек даде всичко от себе си, постоянно след това е спокоен, че ще постигнеш добър резултат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР