Зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанв изрече остри думи срещу

...
Зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанв изрече остри думи срещу
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с остри думи срещу Румен Радев

Зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанв изрече остри думи против президента Румен Радев. Той бе безапелационен, че президентът няма съществена заслуга към включването ни в " Турски поток " от страна на Русия.

" След неуспеха на " Южен поток " от 2014 година насам се направи цялостна стратегия и образуване на мероприятия в тази тенденция, които бяха реализирани- През първите години Румен Радев нямаше тези пълномощия, които има в този момент. Иначе поздравления за неговата среща с Путин, който беше протоколна.Но никога не можем да се съгласим, че Радев е проправил път на Борисов до Путин. Тя се договаряше сред България и Русия, със знанието на Европейски Съюз ", сподели Цветанов в утринния блок на bTV.

Той добави, че Борисов постоянно е бил открит за разговор с президентската институция. " Това, че президентът Радев, почувствайки се изолиран от европейската политика, се конецентрира съзнателно в това опълчване, да има преден конфликт с ГЕРБ. Спомнете си, че нашата партия е реагирала постоянно след изявление на Радев, а не преди този момент. е реагирала авнинаги след изявление на Румен Радев, а не преди този момент. Така че търсете повода за този спор в президента. Той е в правото си да предложения премиера или да пристигна в Народното събрание и да изпием по едно кафе и да поговорим за положителното на България. Виждате, че Радев употребява случки от преди няколко месеца, с цел да изостри сиутацията, а времената се менят бързо, обстановката е динамична. Нека да понижим това опълчване. Парламенът, министър председателят и ГЕРБ са с отворени ръце към всеки, който желае да работи за вероятността на България ", съобщи още Цветанов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР