Зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, който е

...
Зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, който е
Коментари Харесай

Депутатът от ДПС Йордан Цонев изнесе беседа за "човека, който може да се оподоби на Бог"

Зам.-председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи Йордан Цонев, който е лекар по библейско благословие и православен християнин, изнесе открита сказка на тематика " Първообразът на индивида: въплътеният Бог Слово " в Енорийския център на столичния храм " Св. св. Кирил и Методий " довечера. Депутатът приказва пред духовници и миряни за капацитета на индивида да се оподоби на Бога и цитира главно Стария завет от Библията.

Пред близо двайсетина слушатели гост-лекторът цитира по какъв начин Бог желал да сътвори индивида " по собствен облик и сходство ", само че го основал единствено по собствен облик. Подобието било евентуалната опция на индивида със своите каузи да се оподоби на Бога. " Божията берекет да се обожествяваме е единствено по наше предпочитание ", изясни Цонев.

" Което Бог е по природа, ние можем да станем по берекет ", цитира още докторът по благословие. Той изясни по какъв начин вярващите християни не би трябвало да не помнят, че от висотата на своя трон Бог се е облякъл в човешка същина, т.е. родил се в ясла като Исус Христос, с цел да ни пътя на спасението.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР