Зам.-председателят на парламента Веселин Марешки смята, че във Варна се

...
Зам.-председателят на парламента Веселин Марешки смята, че във Варна се
Коментари Харесай

Марешки: Във Варна е като по комунизма - оправиха централните булеварди за чужденците, а варненци кучета ги яли

Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки счита, че във Варна се вършат поправки единствено на централните места.

" За страдание караме я по комунистическо - централния бул. се прави, колкото чужденците да могата да стигат до курортите и политиците до " Евксиноград ", а пък варненци - кучета ги яли. Първите успоредни улици на главните булеварди са в напълно друг и плачевен тип. Да си пожелаем един сериозен кореняк варненец да оправи нещата. Дали ще се кандидатирам? По-напред съм в йерархията все още, а и към този момент с годините я няма тази борбеност и мотивация. Хората, които ме срещат, съжаляват, че не се е случило преди време, тъй като градът щеше да наподобява по напълно различен метод. 100 % ще имаме претендент за кмет на Варна следващата година, само че той няма да отиде там, с цел да краде, а с цел да работи ", сподели Марешки в студиото на утринния блок на bTV.

" За бизнеса във Варна - тежко е и не виждам някой да е доста благополучен за това, че живее във Варна ", разяснява още политикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР