Зам.председателят на парламента Росица Кирова от ГЕРБ и Татяна Дончева

...
Зам.председателят на парламента Росица Кирова от ГЕРБ и Татяна Дончева
Коментари Харесай

Росица Кирова към Татяна Дончева: Не сме имали такъв грозен водещ, знаем кой ви плаща

Зам.председателят на Народното събрание Росица Кирова от ГЕРБ и Татяна Дончева си спретнаха противен скандал.

Дончева предизвести депутатката да си сяда на мястото, тъй като не се намирала в общинския съвет във Видин и ѝ предложи да ѝ заплаща за препоръки по какъв начин да си води съвещанието.
 Скандал в Комисията по проверка: Депутатка от ГЕРБ се обиди от подготовка крадци (ВИДЕО) Скандал в Комисията по проверка: Депутатка от ГЕРБ се обиди от подготовка " крадци " (ВИДЕО)
Скандал беляза чуването на Петя Аврамова в Комисията по проверка. Изказване на депутата от Демократична България Ивайло Мирчев вбеси групата на ГЕРБ....

Кирова изиска право на отговор към председателстващата Татяна Дончева и продължи грозната сцена:

" Позволявате си да се обръщате към мен поименно и да ме споменавате във връзка с работата на общински съвет Видин. Като начало, в никакъв случай не съм го председателствала и не съм взимала думата по подобен противен метод, тъй като не е имало в никакъв случай подобен противен водещ на съвещанията.

Няма потребност да ви заплащам за съвещания, тъй като доста добре знаем кой на вас ви заплаща. Бъдете по този начин добра да проявявате почитание, тъй като ще получите това, което викате отсреща си ".

Накрая се наложи още веднъж да се намеси Кристиан Вигенин, който застана на председателското място. Преди това той още веднъж беше заставен да " разтървава " колежките си от председателския съвет, откакто Татяна Дончева пък назова Ива Митева " пудел на сценарист ".
 Твърдение: Тошко Йорданов обидил грозно Татяна Дончева на председателския съвет, тя съвсем му скочила на пердах Твърдение: Тошко Йорданов обидил грозно Татяна Дончева на председателския съвет, тя съвсем му скочила на пердах
До физически конфликт за малко не се е стигнало в Народното събрание по време на председателски съвет. В основната роля са били Тошко Йорданов и...

Дончева влезе в скандал и с някогашни здравен министър Костадин Ангелов Той я засече, че не може да дава ум, откакто е била вносителка на скандалната корекция " Ванко 1 ".

" Не съм вносител на поправката " Ванко 1 ". Твърдите нещо, което е неистина. Ако бяхте бай Генчо от женския пазар, нямаше да ви давам отговор. Вие сте професор, изработен от ГЕРБ ", отговори Дончева.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР