Зам.председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки даде

...
Зам.председателят на парламента и лидер на "Воля" Веселин Марешки даде
Коментари Харесай

Марешки започна да запълва дупките по улиците във Варна

Зам.председателят на Народното събрание и водач на "Воля " Веселин Марешки даде през днешния ден началото на самодейност за запълване на улични дупки във Варна. Заедно със свои съидейници той провежда запълване на дупки на кръстовището на улиците "Селиолу " и "Уилям Гладстон " в крайморския град.

В отговор на въпрос какво постанова зам.председател на Народното събрание да запълва дупки по улиците Марешки разяснява, че единствено безхаберие, несръчност и корупция могат да създадат по този начин, че нашите градове - в цяла България, да са превърнати в една грозна кочина, съобщи Българска телеграфна агенция. "Някой трябваше да се заеме да покаже казуса, да покаже, че решението не е толкоз мъчно и се изисква единствено воля и не чак толкоз средства " добави той.

Нашата концепция не е ние да вършим това, а да накараме общината да си свърши работата, уточни Марешки. Той изрази вяра в другите градове кметовете да стартират да си правят работата, тъй като другояче по думите му "ще се наложи нашите симпатизанти в страната и всички които желаят да живеят в по-добра среда, да свършат работата ". Лидерът на "Воля " добави, че са подготвени да оказват помощ, в случай че би трябвало с пари и технологии.

За запълването на дупките се употребява технология със леден материал, която я има в България, само че по думите му "никой не я употребява, тъй като от една дупка няма по какъв начин да се откраднат милиони ". Запълването на една дупка, от по-големите, коства към 200 лв., тази част от улицата ще я оправим с към 1500 лв., сподели още Марешки. По думите му с не доста пари може да бъде преобразена освен тази улица, само че и цяла Варна и България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР