Зам.-председателят на НС Веселин Марешки задава три важни въпроса на

...
Зам.-председателят на НС Веселин Марешки задава три важни въпроса на
Коментари Харесай

Марешки скочи на Радев за спекулата при горивата

Зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки задава три значими въпроса на президента Румен Радев, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия Воля. 

„ Държавният глава най- след това да проговори и да каже дали има далавера в горивата. Ако счита, че има подобен проблем, то какво решение предлага той. Ако няма концепция, дано отговори дали поддържа моя проект за основаване на държавна верига бензиностанции на естествени цени ”, съобщи водачът на Воля. 

Призивът на Веселин Марешки е по отношение на молбата на журналиста от bTV Антон Хекимян в обществените мрежи  - да му се изпращат въпроси, които да употребява в утрешното си изявление с президента, написа Novini.bg. 

„ Аз му давам най-важните въпроси, чиито отговори българите чакат от дълго време. Президентът Радев към този момент един месец мълчи и не взима отношение нито за това дали има далавера, нито дали ще поддържа концепцията за държавна верига бензиностанции. А няма българин, който да не е потърпевш още повече от картела, откакто на международните пазари цените падат, а тук –не. Крайно време е президентът да проговори. Иначе изводите, които народът ще си направи, няма да са в негова изгода ”, съобщи Веселин Марешки.

Лидерът на Воля изрази вяра, че bTV няма да се притеснят от тематиката и ще я включат. „ Ще е тъпо, в случай че  и  медиите са уплашени от картела ”, разяснява Марешки.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР