Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от БСП е един

...
Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от БСП е един
Коментари Харесай

Вигенин: За мен е учудващо основанието, на което съм включен в списъка на Миротворец

Зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия е един от попадналите в листата на уеб страницата " Миротворец ", разгласен като зложелател на Украйна.

" Персонално не съм обезпокоен, макар че при чуването през вчерашния ден в комисията за надзор на службите бяха изразени опасения, че не толкоз самото наличие в този уебсайт, колкото шумът, който се подвига към него, може да увеличи риска за хората, които са в този лист. При всички случаи самият факт на битие на подобен уебсайт подухва на едни времена, които би трябвало да са отминали. Аз разбирам, че Украйна е в тежко състояние, води война против съперник, който я превъзхожда във всяко едно отношение. Но считам, също, че преценката за метода, по който да се реализира този вид активност, би трябвало да бъде по-внимателна, тъй като както всички се съгласихме, подобен вид уеб сайтове основават в допълнение отрицателно отношение към нея ", сподели той в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Охраната ми не е по-различна от това, което съм имал и до момента. Като заместник-председател на Народното събрание има протокол, аз употребявам кола на НСО. Би трябвало те да създадат преценка дали ми би трябвало повече защита. Но никога не се усещам по-специален от останалите хора, които са в този лист. Българската страна би трябвало да бъде способна да даде усещането  за сигурност на всеки един от тях. Защото, съгласете се, че в една такава обстановка, при този звук, който се подвигна, е допустимо в тази обстановка да се намесят и други фактори ", добави Вигенин.

" За мен е учудващо основанието, на което съм включен в този лист. Едното е изявлението ми в полемика в Народното събрание през предходната година. То е качено цялото на български език. Не виждам по какъв начин прозира от това изявление, че съм зложелател на Украйна. Другото по-интересно е, че са маркирани позициите ми като външен министър от 2014 година Позиции, поради които аз бях нападнат съвсем непрекъснато тогава от крайната съветска агитация. Както се оказа, и Украйна или крайните детайли там, не са били също удовлетворени. само че това е рискът постоянно да търсиш националната, умерената позиция. Най-лесно е да се разделим на агитки тук в България, онази война да я пренесем тук ", разяснява още членът на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР