Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин

...
Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин
Коментари Харесай

Веселин Марешки към фармацевтите: Справяте се отлично в тези извънредни условия!

Зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия " ВОЛЯ " Веселин Марешки употребява формалния си профил във Facebook, с цел да поздрави своите чиновници в аптеките. Аптеки " Марешки " оперират на българският пазар от 1991г. и към днешна дата веригата има над 300 аптеки в цялата страна.
Ето и целият текст на приветствието:
Скъпи другари, държа да ви благодаря за всеотдайността и грижата за нашите сънародници! Знам, че всички дружно ще се оправим сполучливо с тази рецесия и ще възстановим естествения темп на живот в страната!
Високо правя оценка напъните ви да прикриете естествения си човешки боязън от болестта и да сте на работните си места! Знам, че изискванията са изключителни и необикновени, само че вие се справяте чудесно! И го вършиме и от преданост към компанията, за което съм ви благодарен, само че и тъй като изпълнявате дълга си към обществото!
Запознат съм с напъните на всички екипи в страната и ви поддържам, макар, че не мога да съм до всеки един от вас! Още преди седмица съм се разпоредил да бъдете подсигурени с нужните защитни средства!
Бъдете здрави! Нацията разчита на всички ви!
Нека Бог закриля вас и вашите фамилии!
-----
По последна информация случаите на инфектирани все още от COVID-19 в България са 62-ма.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР