Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов

...
Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов
Коментари Харесай

Валери Симеонов със сигнал: Зам.-кмет на Пловдив и общинари нарушават мерките с купон в заведение

Зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов внесе сигнал до основния прокурор, вътрешния министър и здравния министър за случая с пловдивската дискотека „ Сохо “. Това оповестиха от централата на НФСБ.
В сигнала се показва, че на 2 ноември там е имало празненство за рождения ден на общинския консултант Кирил Търев от групата на ЗС " Ал. Стамболийски ". То минало при " жестоко и демонстративно нарушение противоепидемичните ограничения " и мощното озвучаване „ тероризирало “ квартала. и всички празнуващи били без маски в помещението. Не се е спазвала никаква физическа отдалеченост.
 Обединени патриоти желаят отсрочване на периода за последни промени за общини без Общ устройствен план " Обединени патриоти " желаят отсрочване на периода за последни промени за общини без Общ устройствен план
Заместник-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов дружно с група депутати от “Обединени патриоти ” са вн...
Полицаите, отзовали се на място, не са изпълнили отговорностите си с претекста, че в заведението има високопоставени лица от Пловдив. В сигнала написа още, че там са участвали шефът на " Напоителни ситеми " Петко Димов и зам.- кметът на Пловдив по превоза Тодор Чонов, който е дълготраен полицейски чиновник.
приканва Министерство на вътрешните работи да извърши незабавна инспекция за дейностите на дежурните служители на реда. Той се обръща и с гледище към здравното министерство да предприеме нужните административно-наказателни ограничения, а прокуратурата да стартира инспекция само че случая.
Пред Радио Пловдив зам.- кметът Тодор Чонов отхвърли изрично да е участвал на празненството, съобщи БНР. Чонов недоумява по какъв начин името му е забъркано в скандалния случай и ще търси правата си по правосъден ред. Междувременно стана ясно, че и Пловдивският общински иинспекторат ще наложи глоба на заведението – за работа след 23 часа, заяви Националното радио.
В сряда Симеонов съобщи, че е поради ковид. " Привърженик съм на по-строгите ограничения, по този начин както се подхващат в Германия, Франция, Австрия, Италия. Но строги ограничения към тези, които безочливо ги погазват ", сподели Симеонов пред предаването " Още от деня " на Българска национална телевизия.
 Станислав Балабанов: Валери Симеонов е елементарен измамник и следствието ни го потвърди Станислав Балабанов: Валери Симеонов е елементарен измамник и следствието ни го потвърди
" През април 2017 година имах опцията да направя следствие обвързвано с настаняването на военни в частния хотел на Валери Симеонов " Ко...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР