Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на

...
Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на
Коментари Харесай

Цветан Цветанов пак потвърди: Демонтаж на управляващата коалиция няма да има

Зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия вчерашния отчетно - избирателен конгрес на най – огромната партия у нас.

Във връзка с новия пост на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила - ръководител на Контролната комисия на Политическа партия ГЕРБ, Цветанов изясни, че той е доста по-голям и виновен, в сравнение с този на един член на ИК на партията. Относно промяната на Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила с Даниела Дариткова в ИК на Политическа партия ГЕРБ, Цветанов обясни, че повода е натовареността на Цачева в правосъдното министерство.

Зам. - ръководителят на ГЕРБ още веднъж разяснява и тематиката Българска социалистическа партия. Той отново отхвърли изрично да е имало в миналото диалози със социалистите за взаимно ръководство с ГЕРБ. „ Това е следващият опит за вменяване на подправени вести “, сподели той.

На въпрос дали откакто няма такава декларация за Движение за права и свободи, това значи ли, че може Движението да се инсталира към ГЕРБ, Цветанов отговори изрично, че няма такива благоприятни условия и още веднъж отхвърли, че ще има ремонт на сегашната ръководеща коалиция.

Той подсети, че във всяко семейство има различия, само че разгласи, както и през вчерашния ден стана ясно на отчетно-изборното заседание на ГЕРБ, че ремонт на днешната коалиция няма да има. Цветанов съобщи уверено, че в края на мандата кабинетът „ Борисов 3 “ ще регистрира доста триумфи и положителни политики.

„ Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е същински водач на нашата партия “, изрично съобщи още Цветан Цветанов по отношение на това за какво няма повече претенденти за лидерския пост в ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР