Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан

...
Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: 70 млн. лв. са инвестирани за 6 години в Димитровград

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила взе участие в церемонията по откриването на ремонтираната спортна зала „ Младост “ в Димитровград. На събитието участваха и депутатът от ГЕРБ и регионален координатор на партията в Хасково Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила, народните представители от ГЕРБ-Хасково Евгения Ангелова и доктор Георги Станков, регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев, представители на спортната общност от Димитровград и страната.

„ Държавата дава доста благоприятни условия на всички общини, само че единици са управниците като димитровградския кмет Иво Димов, които съумяват да работят в полза на хората. Отношението на страната е еднообразно към всички, само че вашият кмет потвърди, че може и знае по какъв начин да работи за града и общината”, безапелационен бе Цветанов.

Той означи, че от 2011 година до в този момент в Димитровград са вложени 70 милиона лв.. Цветан Цветанов се обърна особено към младежите от Димитровград и ги прикани да предизвикват децата си да упражняват, тъй като спортът възпитава мощни характери. „ Уверен съм, че новите олимпийски и международни първенци на България са някъде тук в зала „ Младост” “, приключи водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Средствата за ремонта на спортна зала „ Младост “ в размер на 3 милиона лв. бяха отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила през декември 2016 година. До ремонта се стигна откакто мощен вятър отнесе част от покрива на оборудването.

„ Днес, 10 месеца по-късно, залата е неузнаваема. Благодаря на държавното управление и на премиера Бойко Борисов за това, че постоянно са проявявали по-специално отношение към Димитровград. Надявам се това да продължи и в бъдеще “, съобщи кметът на община Димитровград Иво Димов.

„ Димитровград се трансформира в център на вложенията в Хасковска област и продължава да притегля от ден на ден задгранични компании.

Това, което прави тук Иво Димов, е образец за това по какъв начин би трябвало да работи един кмет”, съобщи депутатът Делян Добрев. Той поздрави жителите на Димитровград за обновената зала и акцентира, че хубавите вести за Хасковски район идват постоянно от Димитровград.

Спортна зала „ Младост” към този момент разполага с 1082 седящи места. Тя е изцяло осъвременена, изпълнени са всички ограничения за енергийна успеваемост, направена е цялостна реорганизация. Зала „ Младост “ е единственото в Хасковска област модерно многофункционално оборудване за спортни и културни прояви. Това е първият ремонт на залата от 42 години насам. Откриването продължи с впечатляващ фолклорен театър "Ние, българите " на отбор "Чинари ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР