Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов изрази възмущението си от коментарите

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов изрази възмущението си от коментарите
Коментари Харесай

Митов нарече медицински случай свързването на отказа за Шенген с хартиената бюлетина

Зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов изрази възмущението си от мненията на Политическа партия, че Нидерландия ни е отрязала за Шенген поради връщането на хартиената бюлетина.

" Идеята да свържеш хартиената бюлетина и смесеното гласоподаване с неприемането ни в Шенген, може да хрумне единствено на хора със синдром на деперсонализация-дереализация. Бива измама и нелепости, само че това към този момент би трябвало да бъде категоризирано като медицински случай и интензивно лекувано ", съобщи депутатът от ГЕРБ с пост във Facebook.

" Това е като някой да съобщи, че не са ни приели в Шенген поради това видео, в което липсваше парапетът ", добави той във връзка тезата на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, че повода да ни отрежат от Шенген е фактът, че европейските водачи не имат вяра на Бойко Борисов.

" Между другото, сходни проявления на откровена пропагандна шизофрения могат да бъдат следени всекидневно от рупорите на кремълската агитация, като Олга Скабеева и Владимир Соловьов. Тъпо облъчване с от дълго време омръзнали на всички клишета. Като логиката е - колкото и безпринципно да постъпваме, колкото и да лъжем, " наше дело правое " и всичко е разрешено в името на революционните идеали. Защото всичко, което не сме ние, е " статукво ", " мафия ", " рептили ", " илюминати " и така нататък ", разяснява още Митов.



 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР