Зам.-председателят на ДПС и на ПГ на Движението Халил Летифов

...
Зам.-председателят на ДПС и на ПГ на Движението Халил Летифов
Коментари Харесай

Депутати на ДПС бяха на вечеря-ифтар в Сърница

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и на ПГ на Движението Халил Летифов и народните представители Небие Кабак, Елхан Кълков и Хайри Съдъков участваха на вечеря-ифтар в Сърница.

Тя бе проведена в свещения месец Рамазан взаимно от общината, посолството на Република Турция и община Осман Гази в Бурса, Турция. Специален посетител на вечерята-ифтар бе Н. Пр. Айлин Секизкьок, дипломат на Р Турция в България.

 Ифтар Сърница

Тази година още веднъж имахме опцията да обновим обичайна вечеря-ифтар, която организираме в свещения месец Рамазан, сподели кметът на Сърница Неби Бозов. Той благодари за съдействието на Н.Пр.посланник Айлин Секизкьок, както и на управата на Осман Гази.
 Ифтар Сърница3
Изказвам признателност и към Главно мюфтийство и локалните джамийски настоятелства за богатата религиозна стратегия, която ни показаха. Нека в тези свещени дни и нощи Всевишният Аллах одобри ибадетите ни и ни подари със своята безкрайна берекет, сподели Неби Бозов.
 Ифтар Сърница4
Намирайки се в свещения месец Рамазан, насочваме молба към Всевишния дуите и ибадетите ни да бъдат признати, сподели и националният представител от Движение за права и свободи Небие Кабак.
 Ифтар Сърница5  Ифтар Сърница1
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР