Зам.-председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Халил Летифов

...
Зам.-председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Халил Летифов
Коментари Харесай

Халил Летифов и Хамид Хамид се срещнаха с директора на Дирекцията за турците в чужбина и родствените общности на Р Турция Абдуллах Ерен

Зам.-председателят на Движение за права и свободи и на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид се срещнаха с шефа на Дирекцията за турците в чужбина и родствените общности на Р Турция (YTB) Абдуллах Ерен.
 Среща1
Хамид Хамид поздрави с добре пристигнали гостите в централата на Движение за права и свободи. Той показа политическата философия на Движението и съобщи, че Движение за права и свободи е партия, която отстоява правата и свободите както на етническите общности, по този начин и на всички български жители.
 Среща2
Хамид напомни историята на Движението и ролята на основателя и почетен ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, който от пандизите провежда мирните Майски събития през 1989 година и това докара до рухването на тоталитарната власт и установяването на демокрацията в България.
 Среща3
Халил Летифов съобщи, че Движение за права и свободи е ангажирана със ориста на изселниците в Турция, като им оказва помощ при решаването на редица правни проблеми – с персонални и наследнически документи, бюрократични пречки и други
 Среща4
Летифов сподели още, че Движение за права и свободи има най-голямата младежка организация в България и Европа, подчертава върху приемствеността, разговора и връзката сред поколенията в Движение за права и свободи.
 Среща5
Абдуллах Ерен на собствен ред благодари за гостоприемството и увери, че YTB ще продължава да поддържа хората, с които има корени и ще стои зад тяхното развиване.
 Среща7
Срещата завърши с замяна на дарове в символ на почитание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР