Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин потвърди, че ще влезне в

...
Зам.-председателят на БСП Кристиан Вигенин потвърди, че ще влезне в
Коментари Харесай

Вигенин отстъпи червения мандат в Пловдив на Бебето

Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин удостовери, че ще влезне в новия парламент като народен представител от Ямбол, а не от Пловдив. Това на процедура подсигурява единствения червен мандат в 16-и МИР за втория в листата Иван Петков-Бебето.

Вигенин заяви новината в Пловдив, където дойде с цел да изкаже поддръжката си към президентската двойка Румен Радев- Илияна Йотова за балотажа в неделя.

Бившият външен министър акцентира, че макар думите на Корнелия Нинова Българска социалистическа партия като партия стои твърдо зад кандидатурата на Румен Радев. " Рано е да се приказва за имена в бъдещето държавно управление ", означи Вигенин във връзка на появилите се версии.

Голяма група деятели на пловдивската организация на Българска социалистическа партия се събраха пред общината в очакване на Радев. На място има и доста симпатизанти на настоящия държавен глава, които веят трикольори.

Очаква се да дойдат и водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, дружно с още симпатизанти на президента и партията победител на последния избор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР