Зам.-министърът на Енергетиката и икономически експерт – Пламен Данаилов –

...
Зам.-министърът на Енергетиката и икономически експерт – Пламен Данаилов –
Коментари Харесай

Пламен Данаилов от ИТН приветства присъстващите на Осмата конференция на независимите оценители в България

Зам.-министърът на Енергетиката и стопански специалист – Пламен Данаилов – приветства участниците и гостите на Осмата конференция на самостоятелните оценители в България.

Лектори на конференцията са Крис Гжежик – ръководител на Борда на шефовете на TEGoVA (обединяваща над 70 хиляди професионалисти), Джони Уаийт – изпълнителен шеф, Американско общество на оценителите, доцент Маньо Моравенов, MRICS, Изпълнителен шеф на Българска фондова борса, и проф. доктор Евгени Станимиров – ректор на Варненския стопански университет.

Пламен Данаилов акцентира, че във времена на комплицирани геополитически промени, обективната, пазарна оценка на активите – материални и нематериални, е от голяма значителност за капиталовите решения и планове, както на национално, по този начин и на интернационално равнище.
“Независимата оценителска експертиза е гаранцията на бизнеса във всички капиталови планове. В сферата на енергетиката предстоят огромни вложения в зелена сила, които да обезпечат за нас една по-чиста и по-природосъобразна сила. ”

Зам.-министърът и специалист на Има Такъв Народ показа още, че за него е чест да бъде част и от прехода към една по-екосъобразна промишленост и международна стопанска система. Той посочи значимостта на оценителската специалност за този преход и пожела триумфи на всички посетители и участници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР