Зам.-министър Емил Дечев и началникът на кабинета на министъра на

...
Зам.-министър Емил Дечев и началникът на кабинета на министъра на
Коментари Харесай

Зам.-министър Емил Дечев обсъди борбата с измамите и корупцията на работни срещи в САЩ

Зам.-министър Емил Дечев и началникът на кабинета на министъра на правораздаването Борислав Ганчев организираха серия от работни срещи във Вашингтон.

На срещите участваха и представители на Посолството на Република България във Вашингтон, непрекъснатият представител на Департамента по правораздаване в България Питър Халпърн и неговият консултант Александър Ганчев, а също и съветникът на министър-председателя - Екатерина Димитрушева и специалистът от Министерството на правораздаването Флориан Флоров.

В Държавния департамент, както и в департаментите по правораздаване и финанси те обмениха визии и положителни практики със свои сътрудници по тематиките за наказателната отговорност на юридически лица, битката с измамите, корупцията и злоупотребите с публични поръчки, прането на пари.

Амбициозната законодателна стратегия и ясната посока за развиване на законодателството неизбежно се отразява и на усещането за страната ни от интернационалните сътрудници и вложители. Имплементацията на измененията още веднъж беше изведена като не по-маловажна задача на държавното управление в идващите месеци. Законодателни промени и тяхното действително и дейно приложение са пътят за подобряване за средата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР