Зам.-лидерът на ДПС Станислав Анастасов е осъмнал със своеобразни заплахи

...
Зам.-лидерът на ДПС Станислав Анастасов е осъмнал със своеобразни заплахи
Коментари Харесай

Депутат от ДПС осъмна със заплахи пред входната си врата

Зам.-лидерът на Движение за права и свободи Станислав Анастасов е осъмнал със самобитни закани пред дома си. Едно от остриетата на Движението е заварило бележки, напечатани от принтер, пред входната си врата на излизане тази заран.

" В постройката живее народен изменник " и " Подлога на Движение за права и свободи ", гласят двата листа с формат А4, оставени в частното здание, където Анастасов обитава със фамилията си. Според него създателят е симпатизант на митингите в отбрана на кабинета, към този момент в състав единствено от " Продължаваме промяната ", Демократична България и Българска социалистическа партия.



" Новият метод на деяние на #ПРОМЯНАТА и #УМНОКРАСИВИТЕТА - посещаване по домовете. Разбира се, от чужд приятел с партийно предписание ", написа депутатът.

Заместникът на Мустафа Карадайъ прибавя още риторично: " Демокрация? Човешки права? Морал? Едва ли... Остава единствено един въпрос. Кога да чакаме новата Кристална нощ? Или ще ни пребивате до момента в който си водим децата на учебно заведение? ".
ТЕМА преди 30 минути 1282 преди 54 минути 732 преди 1 час 1744
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР