Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се

...
Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се
Коментари Харесай

Отвориха Заседнал Асансьор С Мъж И Жена След 71 Часа! Пожарникарите Повръщат От Гледката! Най-Страшното!



Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се е чувствал безпределно отговорен от действието си, само че твъдрял, че е направил злокобното закононарушение с цел да оцелее.



След като осъзнали, че естественият асансьор в постройката им не работи, Брус и жена му Джанет са се качили на сервизния, който стига непосредствено до 42 етаж. По необичайно стичане на събитията били попаднали в глуха зона и нямали сигнал на мобилните си телефони, а паник бутонът в тесния асансьор не работел.



Фаталната шахта няма порти с изключение на на първия и последния етаж.

След няколко часа едрият мъж съумял да отвори вратата със мощ само че за техен смут видели само бетонна стена с надпис „ 13 “ – осъзнали че са заклещени в средата на запуснатия небостъргач.

Минали цели 48-часа, когато съгласно неговия юрист господин Франклин е почнал да се опасява за живота си.

Според служебния бранител той не е имал различен избор с изключение на да убие брачната половинка си и да яде от нея с цел да оцелее, предава " World news daily report ". Адвокатът твърди, че клиентът му е жертва, а същинските виновници са хората от поддръжката на остарялата постройка, които са позволили повредата.

Въпреки отбраната Франклин го чакат 14 тежки обвинявания и най-вероятно пожизнен затвор./BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР