Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се

Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се ...

Отвориха Заседнал Асансьор С Мъж И Жена След 71 Часа! Пожарникарите Повръщат От Гледката! Най-Страшното!.
Зам. Комисар Ричард Рос от полицията, разкрива, че мъжът се е чувствал безкрайно виновен от деянието си, но твъдрял, че е извършил зловещото престъпление за да оцелее.След като осъзнали, че нормалният асансьор в сградата им не работи, Брус и жена му Джанет са се качили на сервизния, който стига директно до 42 етаж. По странно стечение на обстоятелствата били попаднали в глуха зона и нямали сигнал на мобилните си телефони, а паник бутонът в тесния асансьор не работел.Фаталната шахта няма врати освен на първия и последния етаж.

След  няколко часа едрият мъж успял да отвори вратата със сила но за техен ужас видели единствено бетонна стена с надпис „13“ – осъзнали че са заклещени в средата на запуснатия небостъргач.

Минали цели 48-часа, когато според неговия адвокат г-н Франклин е започнал да се страхува за живота си.

Според служебния защитник той не е имал друг избор освен да убие съпругата си и да яде от нея за да оцелее, предава "World news daily report". Адвокатът твърди, че клиентът му е жертва, а истинските виновници са хората от поддръжката на старата сграда, които са допуснали аварията.

Въпреки защитата Франклин го очакват 14 тежки обвинения и най-вероятно доживотен затвор./BRADVA.BG

Източник: bradva.bg