Зам.- кметовете Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова проведоха работна

...
Зам.- кметовете Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова проведоха работна
Коментари Харесай

Община Разлог и ФК „Пирин“ Разлог организират футболен турнир „КУПАТА НА КМЕТА“ 2022

Зам.- кметовете Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова организираха работна среща с управлението на ФК „ Пирин “ Разлог по отношение на организирането на футболен шампионат „ Купата на кмета “ 2022.

Идеята е играчи от всички махали и обитаеми места в община Разлог, да показват футболните си умения на стадион „ Септември “ от 26 до 29 септември 2022 година.
Формациите от по 5+1 играчи ще се борят за „ КУПАТА НА КМЕТА “, която ще бъде връчена на най-хубавия тим. Община Разлог и ФК „ Пирин “ обезпечават медали за призовата тройка, общ награден фонд 1000 лева (1 място -500 лева.; 2 място- 300 лева.; 3 място – 200 лева) и грамоти за всички участници.

Всички тимове по махали и обитаеми места могат да подадат поръчка за присъединяване, в период до 23 септември на тел. 0898989393/ email:, като отговорникът на отбора би трябвало да уточни три имена и адрес на всеки участник.

Първите мачове ще се играят на 26 септември от 18:00 часа, а на 29 ще се организира огромният край и формалното награждаване. Жребият за мачовете ще бъде изтеглен на 25 септември и ще бъде разгласен на Facebook- страницата на футболния тим.
Регламент за присъединяване и повече информация ще бъдат оповестени до края на седмицата /4.09.2022/ в формалния уебсайт на Община Разлог.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР