Зам.-кметицата на Петрич Илиана Попова, сочена за една от най-знойните

...
Зам.-кметицата на Петрич Илиана Попова, сочена за една от най-знойните
Коментари Харесай

Палавница от ГЕРБ сваля Румен Радев! Проби охраната на държавния глава, за да му прошепне нещо тайно на ушенце

Зам.-кметицата на Петрич Илиана Попова , посочена за една от най-знойните хубавици на ГЕРБ, смъква президента Румен Радев , научи HotArena .

Скандалната конспирация издаде пред „ Таблоид ” непосредствен до екипа на президента. Преди няколко дни на формалното разкриване на новата образователна година във Военната академия в София засуканата русокоска се озова един до друг с генерала.

По време на изненадващото, само че малко свиждане, което съумя да си уреди с безсрамие, палавницата, качена на 15-сантиметрови токчета , откри метод да подшушне нещо скрито на ухото на Румен Радев , разкриха от защитата на президента. Не е ясно по какъв начин Попова се е озовала в рискова непосредственост до строго охранявания висш главнокомандващ, само че съгласно очевидци мацката разбутала момчетата от НСО и изприпкала до водача безпроблемно.

Зам.-кметицата на Петрич е една от най-исканите дами в партията на Бойко Борисов, за която в родния й град се твърди, че направила кариера с помощта на естествените си дадености. „ Илиана има тип повече на моделка, в сравнение с политик и по никакъв начин не е чудно, че пробива напред без проблеми ”, разясняват в редиците на ГЕРБ.

По информация на „ Таблоид “ повода да се озове във Военна академия тъкмо при визитата на Румен Радев е, че следва във висшето учебно заведение. Русокосата самодива е измежду уредниците на доста публични събития в родния си град, както и на куп начинания за възпитаници, в това число математически и чуждоезикови олимпиади. Попова е един от тримата заместници на кмета Димитър Бръчков, като нейният сектор е най-любопитен - „ Хуманитарни действия ”. Прави усещане, че за двете години от мандата си знойната красавица е влизала в обектива на районните и национални медии повече от кмета даже .

Твърди се, че секси кметицата имала алъш-вериш и с топ градоначалник от групировката на Бойко Борисов . В редиците на ГЕРБ се приказва, че Илиана драпала към по-високи държавнически постове и че Петрич тясен е за нейния гений. Гербери не изключват на идващите избори изкусителката да попадне в листите за претенденти за народни представители. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР