Зам.-кметът на Велинград Атанас Палигоров се срещна с живеещи в

...
Зам.-кметът на Велинград Атанас Палигоров се срещна с живеещи в
Коментари Харесай

Питат хора от предвидени за ремонт улици искат ли да ги гази...

Зам.-кметът на Велинград Атанас Палигоров се срещна с живеещи в региона на улиците “Климент Охридски ", “Владимир Маяковски " и “Гергевана”. Коментирани бяха ремонтите, които текат по тези улици. Ремонтът е част от финансовата стратегия на общината и задачата беше хората да бъдат осведомени със периодите за осъществяване, както и с качеството на осъществената досега работа.
По време на срещата участва и представител на газифицираща града компания. Коментирани бяха изискванията за присъединение към мрежата на сдружението, като при деклариран интерес от страна на живущите те могат да се възползват от природен газ като средство за отопление.
“За община Велинград е значимо да се знае дали има интерес от страна на живеещите в този сектор от града за присъединение към мрежата. Ако има подобен, то в този момент е момента сдружението да постави нужната инфраструктура. Не желаеме след привършване на ремонтните действия още веднъж да стартира разкопаване на улици и тротоари”, съобщи господин Палигоров.
В идващите дни се чака да стане явен броят на деклариралите предпочитание да се отопляват със синьото гориво в тази част от града, а по-късно и крайното решение на газифициращата компания, с цел да могат да се изпълнят по график ремонтните действия в региона.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР