Зам.-кметът на община Асеновград Петър Петров присъства на откриването на

...
Зам.-кметът на община Асеновград Петър Петров присъства на откриването на
Коментари Харесай

Нова спортна зала отвори врати в Асеновград

Зам.-кметът на община Асеновград Петър Петров участва на откриването на най-новата спортна зала „ Tifo Dance Hub ".

„ Уважаеми дами и господа, скъпи деца, благодаря за поканата и за опцията да бъда през днешния ден с Вас. Специални поздравления и възторженостти за инициативността на Трифон Парушев, за това, че постоянно има поддръжката на фамилията си и за напъните, които поставиха, с цел да се трансформира една фантазия в действителност. В Асеновград в действителност има обичаи в спортните танци и откриването на тази зала го потвърждава.



Искам да поздравя и родителите, че насърчават децата си да се занимават с този хубав спорт. От името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев и от свое име желая да пожелая здраве. Продължавайте да спортувате интензивно. Вслушвайте се в рекомендациите и наставленията на треньорите си и съм уверен, че от тук ще се родят в действителност доста първенци. Уверявам Ви, че общинското управление постоянно е подкрепяло и ще продължи да поддържа сходни начинания ", сподели пред присъстващите Петров.

Зам.-кметът стана част от формалния обред по прерязването на лентата в създалия се дребен празник по откриването на залата. Всички посетители бяха поканени да прегледат интериора и изискванията вътре. Последва проява на треньорите и другите стилове танци и тренировки, които се оферират.

Празничното разкриване приключи с право българско хоро. Сред многочислената аудитория и формалните лица бяха и Живка Георгиева - шеф на Дирекция „ Хуманитарни действия, планове и съдействие " в община Асеновград, както и доктор Джевдет Чакъров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР