Зам.-кметът на Младост Владимир Клисуров е отказал да стане и.д.

...
Зам.-кметът на Младост Владимир Клисуров е отказал да стане и.д.
Коментари Харесай

Пълен абсурд в Младост, няма кой да стане кмет

Зам.-кметът на Младост Владимир Клисуров е отказал да стане и.д. кмет на региона, откакто бе посочен от арестуваната титуляр на поста Десислава Иванчева в заявката й за заплатен отпуск, до момента в който е в ареста, научи ОFFNews. 

Вторият зам.-кмет Румен Русев - с изключение на арестуваната с Иванчева нейна заместничка Биляна Петрова, се е съгласил да заеме мястото й и районната администрация е изготвила заповед за това. Документът би трябвало да бъде подписан от Иванчева, по тази причина пътува към килията й на Векилски 2 за параф. Иванчева обаче надали ще подпише заповед за и.д. на Русев, тъй като той бе посочен от нея като участник в скица за отстраняването й. 

Иванчева, която не е с отнети пълномощия като кмет, нито е отстранена от поста, би трябвало да дефинира заместника си. 

Другият вид, очакван в закона е Столичния общински съвет да дефинира и.д. кмет сред заместниците на титуляра. СОС обаче надали ще желае да дефинира Русев след изказванията на Иванчева за скрит план против нея от страна на Следствен отдел към окръжна прокуратура и Русев. 

Така хаосът в Младост става голям, проблем е и обстоятелството, че няма кой да подпише заповедта, с цел да си получат работещите в общината заплатите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР