Зам.-кмет в Пловдив се изправя пред съда, съобщават от 24

...
Зам.-кмет в Пловдив се изправя пред съда, съобщават от 24
Коментари Харесай

Зам.-кмет в Пловдив се изправя пред съда

Зам.-кмет в Пловдив се изправя пред съда, оповестяват от " 24 часа ".

Зам.-кметът на регион " Западен " Георги Георгиев е упрекнат в корист с обществени средства в интервала 27 февруари 2013 г.- 17 юни 2014 година

Той е на подсъдимата пейка за заграбване на 4118 лева, които били изплатени на тъста му Костадин Сейменски за ремонтни действия в постройката на спешния център за деца.

Според обвиняването Георгиев е сключил цивилен контракти с бащата на жена си и е съставил подправени протоколи за неизпълнени строителни действия.

По думи на някогашния психолог на центъра Силвана Трендафилова, когато тя работела там, се подготвяла спортна зала. Тя обаче не знаела дали с ремонта били ангажирани нейни сътрудници или други.

Общо 57 души са призовани да дават показания по делото. Адвокатът на Георгиев настоя процесът да протече при закрити порти с претекста, че отсъстващите очевидци могат да се осведомят от медиите какво се случва в залата и да се повлияят при обясненията си.

Съдът обаче отхвърли настояването с аргумента, че няма да се оповестяват обстоятелства, които са държавна загадка или касаят интимни детайлности от живота на Георгиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР