Зам. директорът на ОД на МВР Благоевград Стоян Маламов ще

...
Зам. директорът на ОД на МВР Благоевград Стоян Маламов ще
Коментари Харесай

Из кулоарите на ОД на МВР Благоевград! Започват рокадите по управленските постове! До дни освобождават зам. директорa Ст. Маламов, сменя го шефът на Първо ПУ Кр. Уроджолов

Зам. шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Стоян Маламов ще бъде заменен в околните дни, сега търсят място, където да го преназначат, а за мястотото му на заместител шеф се спряга името на началника на Първо ръководство в регионалния град Красимир Уроджолов.

Смяната щяла да бъде осъществена най-късно доникъде на седмицата, научи Struma.com.

Предстоящите рокади по върховете на властта в полицията са най-коментираната тематика из коридорите на полицейската дирекция, която от скоро се ръководи от антимафиота Даниел Димитров , сменил на поста Георги Кандев. Гласеният за заместник- шеф, Уроджолов, беше действен по престъпна в бранш Криминална полиция в ОД на Министерство на вътрешните работи, след което оглави второ полицейско ръководство в Благоевград, а след това изместен отпред на Първо ръководство.

Той има опит като криминалист, за разлика от досегашния заместник-директор, който беше качен на високия управнически пост, началник на работа " Полиция " и зам. шеф, от позицията на контрольор в Детска педагогическа стая и нищожен опит като криминалисти. Къде ще стартира работа дясната ръка на Кандев, Ст.. Маламов е неразбираемо, само че съгласно мълвата към този момент е почнал да изпразва кабинета си.

Говори се, че най-късно доникъде на септември ще бъдат заменени и няколко от полицейските началници по поречието на Струма, дали това ще бъде направено преди изборите следва да се разбере. Припомняме, че новият полицейски шеф Д. Димитров пристигна от Кюстендил, където оглавяваше антимафиотите, той е в цялостното си право да композира личен екип, с който да носи отговорност за работата си.
Петя Колева

Красимир Уроджолов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР