Залязлата тв водеща Наталия Симеонова тихомълком е намерила начин да

...
Залязлата тв водеща Наталия Симеонова тихомълком е намерила начин да
Коментари Харесай

Мая Илиева издържа Наталия Симеонова! Водещата работи като пиар на „ВАИ Холдинг“

Залязлата тв водеща Наталия Симеонова тихомълком е намерила метод да си обезпечи забележителен стандарт на живот надалеч от светлината на прожекторите, научи HotArena.

Оправната плевенчанка, за която от години няма място в ефира, се е уредила на служба в някогашния „ ВАИ Холдинг “ на починалия Георги Илиев , писа „ Таблоид “.

Благодарение на своята посестрима – вдовицата на боса Мая Илиева , русокоската се води пиар в една от трите компании , които останаха в ръцете на Илиева след краха на могъщата корпорация – „ ВаиДО 17 “ .

Симеонова на процедура нямала отговорности към работодателката си, с изключение на да се подписва ежемесечно под фиш за заплата от над 3 000 лева .

Двете дами от дълго време са свързани с крепка дружба, като Мая и Георги Илиев бяха даже кумове на сватбата на Наталия с Денис Ризов .

Обществена загадка е, че точно парите на Главния стоят зад първия у нас комплекс от затворен вид край Панчарево, който басистът на „ Ахат “ до през днешния ден се бие в гърдите, че самичък си е построил.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР