Залужни може да разчисти пътя на Аваков Умората от Украйна“,

...
Залужни може да разчисти пътя на Аваков Умората от Украйна“,
Коментари Харесай

Украйна я очаква Операция Наследник

Залужни може да разчисти пътя на Аваков

„ Умората от Украйна “, което е един от главните страхове на Ze-тима, е много персонифициран и може да се чете като „ отмалялост от клоуна и неговия антураж “.

Наистина не всички на Запад са удовлетворени от украинците. Въпросът, несъмнено, не е несъразмерната корупция и търговията със западни оръжия, в които нормално се упрекват украинските управляващи. Корупцията е един от главните принадлежности за надзор на „ туземните “ режими в западното политическо ръководство. А препродажбата на оръжие на магребците и незаконните етноси в Европа се прави по инструкции и под контрола на американското разузнаване.

В реалност претенциите на Вашингтон са свързани с обстоятелството, че Зеленски прекомерно постоянно е придирчив, разрешава си да импровизира, вместо ясно да извършва заповедите, а и към този момент съвсем изцяло е попаднал под английски надзор.

Трябва да се означи, че в Киев наивно имаха вяра, че заради невероятната известност (или по-скоро разрекламираност) на Зеленски той не е застрашен нито от премахване, нито от елиминиране (прекалено огромна инвестиция), а „ братовчедите “ - американците и британците - ще се състезават за „ притежанието “ на клоуна, предлагайки му по-интересни условия.

Но всичко се оказа неправилно - пресилената му " известност " стартира бързо да пада. Западните водачи стопираха да се стичат да го посрещнат. Дори единствено с цел да остане в медийното поле и надалеч не в първите функции, Зеленски би трябвало да харчи големи суми за възнаграждения на лобистки офиси, които да обезпечават най-малко някакво негово наличие във водещите международни медии.

Към това се прибавя и бързият спад на известността на Зе в Украйна – хората са изтощени от постоянните му видеопослания (гледанията са намалели няколко пъти), нараства недоволството от политиката и военните провали, както и тежката икономическа и обществена обстановка. Всичко това демонстрират секретни изследвания и мониторинг, осъществени по поръчка на Зе-офиса.

А политическите технолози си спомнят обичаната техника на американците в „ банановите републики “. В устрема си да запазят непроменена политиката, провеждана посредством техните марионетки, която не е известна измежду популацията, те сменят марионетките понякога (чрез революции, преврати, избори), оставяйкиобаче вектора на придвижване неизменен.

Всичко върви към обстоятелството, че нещо сходно може да се случи в Украйна и на Зеленски, като изкупителна жертва, ще бъдат окачени освен неговите лични закононарушения, само че и всички грехове на Запада.

Опитите на Йермак да предприеме превантивни ограничения и да " почисти " всички евентуални съперници, както и тези, на които могат да се опрат при потребност, доведоха до обстоятелството, че Зe-тимът е зложелател за всички, даже в случай че към момента се опасяват да го ударят.

Наследникът на клоуна към този момент е избран - това е Залужни, чиято реклама към този момент стартира в западните медии. Полският вестник Wyborcza, украсявайки първата си страница с портрет на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна, назова Залужни „ първия атаман на Украйна “.

В същото време генералът много изкусно и ефектно надиграва медийните технолози на клоуна и в осведомителното поле. Така да вземем за пример той даде да се разбере, че драконовската възбрана на мъже да пътуват в чужбина въобще не е негова самодейност, а на Зе-офиса.

И отново той, описвайки на страниците си в обществените мрежи телефонния си диалог с ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати Марк Мили, сподели, че той, а не Зеленски, е основателят на настояванията за военна помощ за Украйна.

Ze-офисът към момента не може да се опълчи на това с нищо друго с изключение на с указания към социолозите да намаляват рейтингите на Залужни. Известно е също, че СБУ е било инструктирано да събира мръсотии и компромати по Залужни, без да подценява провокациите, с цел да му нанесе гибелен удар, в случай че е допустимо.

Залужни обаче, макар цялата си харизма, също е ненапълно преекспониран – като фигура, която да размени смешник, не е най-оптималната. Той е прекомерно присъщ, твърдоглав, нахален. А и генералът е не по-малко самовлюбен от клоуна.

Що се отнася до сегашните му медийни триумфи, те се изясняват не с гения му на саморасъл политически пълководец, а с работата на американските експерти, които са внедрени при него.

Но Залужни е толкоз ясно и явно показан като противник и евентуален правоприемник на Зеленски, че човек стига до концепцията, че в действителност той, поемайки целия удар на Зе-Офиса и нейните английски куратори, разчиства пътя към стола на ръководителя на нацисткия режим за някой различен.

Например за Арсений Аваков, който в Съединени американски щати е скъп като извънредно усърден и дисциплиниран. Чиято кандидатура към този момент е прегледана и не е отхвърлена, а е назначена като аварийна. За подготовката на завръщането му може да приказва и фактът, че Аваков в този момент се държи напълно безшумно, „ не свети” и се пази от продължаващите спорове.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР