Залцбург победи категорично аутсайдера в група Е Генк с 4:1.

...
Залцбург победи категорично аутсайдера в група Е Генк с 4:1.
Коментари Харесай

Залцбург запази надеждата жива, побеждавайки Генк

Залцбург победи изрично новобранеца в група " Е " Генк с 4:1. Патсон Дака и Такуми Минимино вкараха две попадения за гостите преди почивката. Хий-Чан Хуан реши всичко с трети гол в 69-ата минута, а Мбвана Самата вкара почетното попадение за Генк. Големият гений на гостите Ерлинг Холанд не пропусна да се разпише и в този дуел, оформяйки крайния резултат. Така австрийският отбор резервира възможностите си за класиране на 1/8-финал в Шампионската лига. За тази цел те би трябвало да победят Ливърпул в идващия си мач.
 Ливърпул и Наполи приключиха наедно 1:1
Ливърпул още веднъж не съумя да победи Наполи

Юрген Клоп с жълт картон

В 43-ата минута Доминик Собослай стреля непосредствено от свободен удар. Ударът му бе блокиран, само че при добавката стражът на Генк Куке реагира неприятно и изпусна топката, от което Дака се възползва и откри резултата. Две минути по-късно гостите взеха решение съвсем всичко в своя изгода, откакто контраофанзива на отбора приключи с акуратен диагоналон удар на Минимино - 0:2.

В 69-ата минута Хий-Чан Хуан вкара трети гол, откакто засече на близката греда центриране отляво на Ерлинг Халанд, който се появи като запаса седем минути преди този момент.

В 85-ата минута Мбвана Самата се възползва от неточност на Карлос и вкара почетното попадение за домакините. Две минути по-късно Халанд вкара дежурния си гол, откакто получи от Мвепу и стреля тъкмо за крайното 1:4.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР