Заловиха служител на Спортното ведомство с 60 000 лева, които

...
Заловиха служител на Спортното ведомство с 60 000 лева, които
Коментари Харесай

Ето я истината за подкупа за Красен Кралев, офшорката на Владислав Горанов и апартамента на Делян Добрев

Заловиха чиновник на Спортното ведомство с 60 000 лв., които е трябвало, съгласно документи на прокуратурата, да занесе на заместничката на министър Красен Кралев!

Делян Добрев и Томислав Дончев си купили евтини жилища, които след една година на власт продали на четворна цена на шефка на компания, чакаща утвърждение за многомилионна държавна поръчка от двамата!

Чуждестранен сътрудник в офшорка на Владислав Горанов запорира активите му, поради приета от съда осъществена кражба!

Съдът потвърди, че 93 % от протоколите, с които Йорданка Фандъкова е определена за кмет на София не са правилни, а 1/3 от флашките от машинното гласоподаване ги няма!

Бойко Борисов публично стана част от модела #КОЙ, като всяка заран Делян Пеевски афишира в Парламента какво ще подписват и гласоподават дружно ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Любовницата на народен представител от ГЕРБ умъртви законния си брачен партньор, тъй като второто дете не е негово, а от съпартиеца й, само че той отхвърля да повярва на това.

Бенатова, Рачева, Ризова, Паунова и всички тези безнадеждно влюбени в Борисов през годините, чакаха десетки месеци тези вести, с цел да закудкудякат от благополучие. Да тръгнат да вършат включвания онлайн, да предизвикат още кавги. Мечтаеха за такива вести, с цел да си отмъстят!

Вместо това получиха:

Заловиха чиновник на Спортното ведомство, който е изискал 60 000 лв. рушвет от федерация, предопределен за… заместник-министър Дашева!

Хванаха в огормна апартаментна спекулация Даниел Лорер и Асен Василев.

Втори задграничен сътрудник запорира сметките на Асен Василв, поради осъществена от Кокорчо машинация.

Съдът удостовери, че има подозрения за големи операции при избора на Васил Терзиев за кмет!

Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и още една дузина ПеПерасти оповестиха Делян Пеевски за нужен сътрудник, ДееБъ!

Любовницата на народен представител от „ Продължаваме Промяната “ умъртви законния си брачен партньор, тъй като второто дете не е негово, а от съпартиеца й, само че той отхвърля да повярва на това.

Каква я мислехме, каква стана, а, Бенатова, Рачева, Ризова, Паунова и прочие смълчани мисирки!?

Вие искахте да унищожите ГЕРБ, а се превърнахте в герб на  „ Продължаваме Порнографията “.

Тъжна мисирска орис, ДееБъ…

 ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, 7 ДНИ СОФИЯ


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР