Заловиха предполагаемия извършител на изнасилването и убийството на 7-годишното момиче

...
Заловиха предполагаемия извършител на изнасилването и убийството на 7-годишното момиче
Коментари Харесай

Разкриха подробности след ареста на предполагаемия убиец на детето от село Сотиря

Заловиха хипотетичния причинител на изнасилването и убийството на 7-годишното момиче в сливенското село Сотиря , оповестиха от ОДМВР на ексклузивен брифинг. Заподозреният е 21-годишният Мартин Трифонов. Предстои да му издигнат обвиняване за ликвидиране по изключително нечовечен метод и за блудничество и обезчестяване.

 
В интервенцията по залавянето му са взели участие чиновници на Министерство на вътрешните работи, военна полиция, жандармерия, горски чиновници и локални.

Той е оказал опозиция и преследването е траяло дълго.

" В момента е в болница, има рани, само че би трябвало да установим дали са от прострелване или са някакви други пострадвания. Това могат да го кажат лекарите ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов.

" Получихме няколко сигнала на обяд и ги проверихме. Заподозреният бе засечен в региона и стартира дълготрайно гонене. Издирваният е бил арестуван за малко от локално лице, само че е съумял да избяга. Направена му е фотография. Следват два часа гонене. Имало е опозиция и сътрудниците са стреляли. Наложило се е да употребяват оръжие ", разяснява още Иванов.

Полицията е получила е информация, че негови близки са знаели за осъществено закононарушение, само че не са уведомили.-->

" Когато потвърдим информацията, ще ви го кажем ", съобщи още основният секретар на Министерство на вътрешните работи.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР