Заловиха полицай с подкуп от 2 000 лева. Случаят е

...
Заловиха полицай с подкуп от 2 000 лева. Случаят е
Коментари Харесай

Заловиха полицай с тлъст подкуп

Заловиха служител на реда с рушвет от 2 000 лв.. Случаят е от Варна, като на умишлен брифинг по тематиката окръжният прокурор на морския град Красимир Конов изясни какво тъкмо се случило

Служителят е 50-годишен проверяващ служител на реда , а сумата се допуска, че част от по-голям рушвет в размер от 10 000 лава. Според събраните досега доказателства обвиненото лице към този момент е прибрало  5000 лв. от същия рушвет.

По думите н апрокурор Конов пари те са били по отношение на искане на проверяващия служител на реда да води следствие по метод, който да е преференциален на даващия рушвет, с цел да бъде прекъснато наказателно произвеждане, по което подкупващият е бил обвинен в осъществяване на закононарушение. 

„ Доказателствата все още сочат, че служителят на реда е работил самичък. Привлечен е като обвинен за две закононарушения: за рушвет посредством изнудване и за осъществена машинация - за това, че част от желаната сума би трябвало да бъде предоставена на прокурора по делото на следствия ”, сподели още Конов.

Директорът на Дирекция " Вътрешна сигурност " при Министерство на вътрешните работи старши комисар Стефан Банков разяснява, че въпросният проверяващ служител на реда има 20 години стаж и до момента не е имал никакви прегрешения. Сигналът е бил подаден от изнудвания
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР