Заловиха беглеца от пловдивския Затвор. Около 12 ч. днес, при

...
Заловиха беглеца от пловдивския Затвор. Около 12 ч. днес, при
Коментари Харесай

Спипаха беглеца от пловдивския затвор

Заловиха беглеца от пловдивския Затвор. Около 12 ч. през днешния ден, при акция на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОД на МВР-Пловдив, Четвърто районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив и Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив, е арестуван Георги Танчев. 42-годишният мъж бе разгласен за общодържавно търсене поради бягството си. Затворникът е открит в апартамент на бул. " Княгиня Мария Луиза " в Пловдив.
Жилището се употребява от негов прочут, който също е престъпно проявен. Предстои Районна прокуратура-Пловдив да повдигне обвиняване против Георги Танчев и в случай че той бъде наказан, го грози наказване до три години отнемане от независимост. Припомняме, че на 10.04.18 година, месец откакто е влезнал " на топло ", 42-годишният пандизчия избяга от външен обект, на който е работил, намиращ се отвън регионалния град. Преди това, Танчев изтърпяваше едногодишна присъда зад решетките, при първичен „ общ “ режим, поради държане на наркотични субстанции.
Той е лежал в Затворническо общежитие от открит вид (ЗООТ) " Хеброс " към Затвора в Пловдив. Съгласно Закона за осъществяване на наказванията и задържането под стража, мъжът е имал право да поставя труд на външни обекти. Георги Танчев е осъждан неведнъж за закононарушения срещу собствеността и владение на наркотични субстанции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР