Залогът на казуса с е правото на десетки хиляди души

...
Залогът на казуса с е правото на десетки хиляди души
Коментари Харесай

Христо Иванов: Залогът в Стара Загора е правото на хиляди да гласуват

Залогът на проблема с е правото на десетки хиляди души да упражнят правото си на глас за желаната групировка. Това съобщи съпредседателят на Демократична България при представянето на листата в Русе, където лидер е дипломатът.

Делото в административния съд в Стара Загора по отхвърли на РИК да записва листата за изборите на 14 ноември е във вторник, 19 октомври.

“Залогът е над 10 хиляди гласоподаватели, които няма да могат да гласоподават, в случай че “Демократична България ” бъде. Ако се направи, това ще е безусловно невиждано ”, съобщи Иванов.

“Тази акция стартира със конфликта в Стара Загора. Той ескалира до опит от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи да употребяват тази обстановка като мотив в още седем изборни региона да се опитат да дерегистрират “Демократична България ”, съобщи той.

Към момента няма заплаха за листите в останалите райони, защото срокът за решение на ЦИК по този въпрос изтече в петък против събота.

“В този конфликт “Демократична България ” ясно се очерта като прогресивната мощ. Онази, която се бори за бъдещето, за новите решения, за модернизацията, за развиването. И ясно се видяха останалите политически сили, за които това е проблем. Това е статуквото, което желае да държи страната недоразвита, бедна, запушенар, недоразвита, с цел да може да си разиграват коня ”, сподели още той.

Христо Иванов разгласи, че “Демократична България ” демонстрира систематично нарастване на поддръжката в Русе на предходните избори през годината.
 Христо Иванов: Битката във Велико Търново ще покаже накъде потегля България Христо Иванов: Битката във Велико Търново ще покаже накъде потегля България
Битката в Търново ще би трябвало да отговори на въпроса накъде потегля България. Промяната стартира, смяната се случва. Ние предлагаме промя...

“В Народното събрание ние успяхме да покажем въпреки всичко защо се борим и по какъв начин се борим. Особено ми е прелестно, че Стефан Тафров съумя в границите на късия 46-и парламент да се покаже като един същински народен представител от Русе. Той съумя в доста дребното парламентарно време да се пребори четири пъти да сложи тематики, свързани с дневния ред на Русе и Русенска област ”, съобщи още Иванов.

Стефан Тафров разгласи, че построяването на автомагистралата Русе-Велико Търново продължава да бъде приоритет и за идващото Народно заседание.

“Особено се гордея с обстоятелството, че в специфична декларация “Демократична България ” застана зад градежа на автомагистралата Русе-Търново, която от дълги години се дава обещание на русенци. Сега ни я дават обещание за 2027 година, само че ние намираме че тази автомагистрала би трябвало да стане по рано ”, съобщи Тафров.

Другият значим приоритет в работата на Стефан Тафров като народен представител от Русе още веднъж ще е чистотата на въздуха. Третата тематика е решаването на въпроса със тапите на “Дунав мост ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР