Залогът е минимален, а с наградата ще сбъднете не само

...
Залогът е минимален, а с наградата ще сбъднете не само
Коментари Харесай

Задава Се Колосален Джакпот От Зашеметяващите 4 Милиона Лева!

Залогът е най-малък, а с премията ще сбъднете освен своите най-дръзки фантазии, само че и тези на цялото семейство. Последно сходна сума падна с абонамент за два тиража в Смядово в края на 2015 година, когато Гинка Иванова удари джакпот от 4 202 000 лева в играта „ Тото 2 – Зодиак “.

Тогава шансът се усмихна на пенсионерката в 98-ия тираж на игрите на Български състезателен тотализатор. Винаги, когато
джакпотът в някоя от игрите на ТОТО 2 доближи близка до тази сума, баба Гинка стартира да гадае числата. Това описват нейни съграждани от Смядово, а доближените ѝ се надяват да схванат щастливата шестцифрена композиция.

„ Баба Гинка не пропуща тираж и още веднъж ще пусне фиш. Ще чака големият
джакпот да се падне отново на нея. Самата тя споделя, че има щастливо съвпадане, тъй като същата сума беше извоювана тъкмо по това време на годината “, разясняват хората към централния тото пункт в късметлийския град.

Размерът на облагата на Гинка Иванова беше равна на бюджета на родния ѝ Смядово. Как харчи през днешния ден парите си, кои фантазии е осъществила и за кого е отделила от облагата си, можем единствено да гадаем. Дали Гинка ще стане още веднъж милионер следва да разберем в идващите тиражи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР