Зъл“ сексуален хищник, който беше осъден на най-малко 36 години

...
Зъл“ сексуален хищник, който беше осъден на най-малко 36 години
Коментари Харесай

Убиецът на Сабина Неса напада служители на затвора, докато излежава доживотна присъда за удушаване на учител в парка

„ Зъл “ полов див звяр, който беше наказан на минимум 36 години затвор за убийството на началната учителка Сабина Неса, призна, че е нападнал два пандиза служители на реда.

36-годишният служащ в гаража Кочи Селамай беше наказан на пожизнен затвор през април 2022 година за убийството на 28-годишната госпожа Неса, до момента в който минаваше през Кейтър Парк в Кидбрук, Югоизточен Лондон. И в четвъртък Селамай се яви в съда на Нюкасъл, където призна, че е ранил един човек съзнателно и е нападнал различен, причинявайки действителна телесна щета, потвърдиха чиновници на съда, като и двете закононарушения са осъществени на 8 май предходната година.

Това несъмнено, че нападението е осъществено, до момента в който Selamaj е бил държан в пандиза Frankland, в графство Дърам. Съдът сподели, че в този момент той ще бъде наказан в същия съд на 14 юни.

Селамай отхвърли да пристигна в съда, когато беше наказан в Олд Бейли за убийството на госпожа Неса, което провокира необятно отвращение. Този съд разбра по какъв начин той е пътувал до Лондон от южното крайбре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР