Закупеният медицински хеликоптерът става само за това Кирил Петков да

...
Закупеният медицински хеликоптерът става само за това Кирил Петков да
Коментари Харесай

Има Такъв Народ с декларация за закупения медицински хеликоптер

Закупеният медицински хеликоптерът става единствено за това Кирил Петков да театралничи усмихнат до него за медиите, обявиха от " ИТН " (ИТН) в декларация от парламентарната естрада.

Цялата декларация без редакторска интервенция:

Един остарял, неуместен анекдот гласи: „ хеликоптерите са отлетелите души на мъртвите танкове “. Казвам ви този анекдот не, с цел да ви стане смешно, а тъй като откогато в българския политически живот се появи, по този начин наречената „ Сглобка “, животът на всички български жители се трансформира, не просто в неуместен анекдот, а в злокобна подигравка. Пародия, в която всички очаквания на българите за естествена страна умряха. И душите на тези мъртви български очаквания се реят като сапунени балони в сапунджийницата на академика-сапунджия Денков. В българския диалект има подобен израз – „ да те сапунисам “, сиреч да те излъжа, да те измамя….

Е, тъкмо в този смисъл Николай Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Бойко Борисов и Делян Пеевски всеки ден ни сапунисват все по-обилно. Даже по остаряла ибрикчийска традиция Пеевски задължава Христо Иванов да си изпуска персоналния сапун на пода, с цел да е по-рахатлийско сапунисването на либерално-демократичните пластове от популацията. Последното такова сапунисване касае медицинските хеликоптери, за които може да кажем, че са отлетелите души на мъртвите ни очаквания да имаме съответна здравна помощ при сериозни и рискови условия. Помощ, която постоянно е животоспасяваща.

Иначе казано, беше закупен медицински хеликоптер, чието само действително предопределение може да бъде „ Паметник на Глупостта на Сглобката “. И без това мястото на Паметника на Съветската войска към този момент е свободно. Защото този медицински хеликоптер не е приспособен за задачата, за която е закупен.

Първо - хеликоптерът няма лебедка, т.е. не може да изтегли някой потърпевш в мъчно налична околност.
Второ - хеликоптерът няма позволение да лети нощно време. Тоест, в случай че се наложи неговата интервенция в тъмната част от денонощието той е негоден.
Трето, има единствено две лечебни заведения, на които хеликоптерът може да кацне и двете са в София. Тоест, в случай че някой пострада отвън София той е жертван да не може да бъде превозен с този хеликоптер.
Четвърто – хеликоптерът има гориво единствено за 250 километра. Тоест, по-късно ще би трябвало да го бутате по земя.
Пето - не са подготвени водачи и екипажи, които да пилотират въпросния хеликоптер. Тоест, хеликоптерът става единствено за това Кирил Петков да театралничи усмихнат до него.

И тъй като се намираме в законодателния орган на страната, Народното събрание, ще изтъквам едни думи за законите, казани от нобеловият лауреат Ромен Ролан. Тези думи гласят: „ Против нелепостта няма закони. “

Или както би споделила калинката на актуалния конституционализъм Десислава Атанасова:
Оставка неможачи!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР