Закриваме кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ с надежда и

...
Закриваме кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ с надежда и
Коментари Харесай

Манолова: Мутрите са приятелския кръг на Борисов

Закриваме акцията на „ Изправи се! Мутри вън! “ с вяра и усмивка. Това съобщи пред бТВ водачът на обединението Мая Манолова.

„ Да отстраним мутрите от властта и хазната. Да подкрепим всеки човек и дребен бизнес. Да създадем правосъдна промяна, тъй че хората да са спокойни за парите и имуществото си. За да се превърнем от страната на „ Седемте джуджета “ в страна с осем милиона джуджета. За да сложим юзди на монополите. Ние имаме проект – „ План за отбрана на елементарните хора в България “, сподели Манолова.

По думите ѝ мутри са тези, които сега ни ръководят и са „ изстъргали “ хазната. Според нея държавните пари са ориентирани към „ чекмеджетата на премиера “.

"Готови сме да назовем близкия другарски кръг до премиера Борисов по този метод. Имената на тези, които печелят публични поръчки без правила. Тези, които са се наредили към „ Автомагистрали “ – единствено в изискванията на рецесия оттова се раздадоха над 5 милиарда лева Като споделяме „ мутри “, това са тези с по едно име – Маджо, Маргините, Таки “, уточни тя.

Манолова отхвърли към нея да има сходен вид персони. Тя уточни, че финансирането на „ Изправи се! Мутри вън! “ е транспарантно, а главно е харчено за билбордове и офиси. Досега акцията им коства към 150 хиляди лева, а парите са от дарения.

„ Един офис коства, колкото един платен глас. На последните избори в Мъглиж – 300 лева плащаха хората на Борисов за един платен глас. 300 лева коства наемът на един офис за месец. Хората с оранжевите маски, с цел да си опазят 300-те лева, направиха схемата. Да влезеш в секцията с оранжева маска, която по-късно да оставиш и по-късно да бъде регистрирана, е ясна скица за пазаруване на гласове и следен избор “, съобщи Манолова.

Относно срещите ѝ с предприемача Васил Божков тя разяснява, че не е получавала пари от него, за разлика от други политици.

„ Тогава той беше почитан предприемач, с който министър председателят се снимаше, той беше на малко име с Владислав Горанов. След това се оказа, че е плащал такса „ успокоение “. Аз съм го виждала единствено преди акцията (б.р. за локални избори), по негова покана, с цел да опише какво мисли той “, съобщи Манолова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР