Закритият общински басейн в Сливен отвори врати за посетители след

...
Закритият общински басейн в Сливен отвори врати за посетители след
Коментари Харесай

Деца демонстрираха умения пред шампиона Петър Стойчев при отварянето на басейна в Сливен 

Закритият общински басейн в Сливен отвори порти за гости след привършване на третия стадий от ремонтните действия. Деца от сливенски учебни заведения демонстрираха умения в разнообразни стилове пред кмета Стефан Радев и специфичния посетител - международният първенец по плуване Петър Стойчев, от който всички участници получиха подпис.

В залата, в която се обитава басейнът, е осъществена цялостна замяна на отоплителна система, отстранени са старите плочки по пода и стените. Поставени са нови, по-безопасни, с неплъзгаща повърхнина.

Кметът осведоми, че външният вход към басейна е облагороден.
" Извършено е озеленяване, сложени са нови огради и наподобява доста по-добре. В предходните стадии на ремонта направихме всичко, което можем по технологията на пречистването на водата, сменихме плочките вътре в басейна. От тук нататък остават козметични неща, д които да го вършим по-атрактивен, по прелестен за прилагане, с цел да може повече деца да идват и да плуват ", сподели Стефан Радев.

Петър Стойчев, който познава оборудването от предходно посещаване, даде висока оценка на осъщественото до момента.

" Басейнът наподобява доста добре и доста ми харесва. Съоръжението е модерно, комфортно за начално образование. Разликата от предходното ми посещаване е явна. Поздравявам екипа на господин Радев за положените старания, тъй като басейнът наподобява фантастично. Едно прелестно оборудване, на което би завидял всеки собственик ", сподели международният първенец.

От понеделник до петък басейнът ще работи от 7 до 20 часа, а в събота и неделя - от 9 до 18.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР