Закопчайте коланите, защото Селена Гомез, Майли Сайръс и Ариана Гранде пускат нова музика в един и същи ден

...
Закопчайте се – това е голяма седмица за поп музиката,
Коментари Харесай

Закопчайте се – това е голяма седмица за поп музиката, с изпълнители като Селена Гомез, Майли Сайръс и Ариана Гранде, наред с други, готови да пуснат нова музика от четвъртък вечер.

Гомес за първи път започна да дразни новата си музика миналата седмица, когато написа в Twitter: „Всички питате за нова музика от известно време.“ Тя добави, че докато продължава да работи по третия си студиен албум, тя „искаше да издаде забавна малка песен, която написах преди време и която е идеална за края на лятото.“

Тази песен, разкри тя, е озаглавена „Single Soon“ и ще бъде пусната в четвъртък вечер заедно с придружаващо музикално видео.

Сайръс също обяви миналата седмица, че пуска новия си сингъл „Used to be Young“ в полунощ в четвъртък и че в чест на новата песен, телевизионен специален „Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)“ ще бъде излъчен този четвъртък по ABC в 22:00 местно време.

Тя написа, че специалното телевизионно предаване е „ретроспективно интервю, споделящо истории за първите 30 години от живота ми“ и че песента „Used to be Young“ е „посветена на моите верни фенове. Обичам ТЕ, че обичаш всяка версия на МЕН.”

Във вторник Сайръс публикува пълния текст на „Used to be Young“, като каза, че текстът е написан преди почти две години, през време, когато тя каза, че се чувства „неразбрана“.

„Прекарах последните 18 месеца в рисуване на звукова картина на моята гледна точка, която да споделя с вас“, написа Сайръс, добавяйки, че „настъпи моментът да пусна песен, която мога да усъвършенствам завинаги. Въпреки че работата ми е свършена, тази песен ще продължи да се пише всеки ден. Фактът, че остава недовършен, е част от красотата му. Това е животът ми в този момент... незавършен, но завършен.

Гранде, от своя страна, празнува 10-годишнината от издаването през 2013 г. на дебютния й албум „Yours Truly“ с ново съдържание за една седмица.

Във видео, публикувано на страницата на певицата „Sweetener“ в Instagram миналата седмица, беше разкрит целият график, започвайки с пускането на цифрова луксозна версия на „Yours Truly“ в четвъртък от 21:00 PST, заедно с новозаписани изпълнения на живо на „Honeymoon Avenue” и “Daydreamin'”.

В събота тя ще пусне първата от две части Въпроси и отговори заедно с нови стоки, последвано от пускането на друго изпълнение на живо на „Baby I Live“ в неделя. Втората част от Q&A ще пристигне в понеделник, като във вторник ще бъдат пуснати изпълненията на живо на “Tattooed Heart” и “Right There”.

Празничната седмица кулминира в сряда с пускането на живо на най-добрия сингъл от албума „The Way“, песен, записана от Гранде с покойния рапър и бившия й приятел Мак Милър. Тя също ще пусне „някои неща зад кулисите, които открихме“ също в сряда.

Ако това не е достатъчно, този петък също ще ознаменува пускането на нова музика от Iggy Azalea, BLACKPINK и нов музикален видеоклип от Sza.

Разбра ли всичко това? Сега може да е добър момент да направите малко място в тази музикална библиотека, защото предстои да добавите много нови джемове от края на лятото.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР